Geef beoordeling

Geef Beoordeling

Voortreffelijke wasserij/stomerij.Goede service en snel.

Voortreffelijke wasserij/stomerij.
Goede service en snel.

Ellen Stradmann

Geweldige ophaal en afleverservice,, bedlinnen

Geweldige ophaal en afleverservice,, bedlinnen goed en strak gestreken. Kleding perfect.

Ellen Stradmann

Prachtig gesteven servetten, koksopleidingStrak en

Prachtig gesteven servetten, koksopleiding
Strak en stralend wit.

Pizza di Luca, Amsterdam Noord

Ik ben zeer tevreden door

Ik ben zeer tevreden door Super Wash.

Star

Exclusive VIP Limousine

Regelmatig laat ik onze bedrijfskleding zoals volledige pakken maar ook normale kleren wassen en stomen bij Super-Wash. Altijd keurig en een professionele service. Zeer vriendelijke personeel en denken altijd met je mee! Kom je een keer niet uit met de tijden voor het ophalen, word er met je mee gedacht! En dit allemaal voor normale tarieven! Ik ben zeer tevreden en blijf elke week langs komen!

Exclusive VIP Limousine

Johannes

john11

Sinds enkele maanden zijn wij zeer tevreden klant bij Superwash. Zij wassen voor ons het linnen, leveren linnen en doen reparaties, alien naar grote tevredenheid. Het personeel is vriendelijke, de service altijd correct en wij ervaren de gehele ervaring als connfortabel en betrouwbaar. In een flitsende wereld zoals de horeca stellen zij zich zeer flexibel op. Kortom, wij vinden Superwash een geweldige wasserij en twijfelen er niet aan dat onze band in de toekomst slechts sterker wordt.

North Orleans

north

Sinds oktober 2017 zijn wij als North Orleans met 120 appartementen overgestapt naar Super Wash, waar wij tot nu toe zeer tevreden over zijn. Ze zijn zeer gespecialiseerd in het gebruiksklaar maken van linnengoed voor hotels en restaurants. Tevens maken zij ook linnen op maat voor klanten.

Ashoka Restaurant Amsterdam

ashoka-150x150

Super Wash laundry always arrives neatly and on time. If necessary, they deliver extra linen from their own stock. Communication is great!

La Mer Beauty expert

la mer

Hele vriendelijke mensen en krijg mijn was altijd zo netjes en mooi weer terug!

Dummy

Van Speyk

Untitled-1-150x150

Schoon wasgoed, Netjes gevouwen kokskleding en altijd op tijd. In geval van spoed zijn ze flexibel en kunnen snel naleveren.

Ipsum

Required

rating fields
Goto Cart