horeca textielservice
Superwash is een gespecialiseerde industriële wasserij diewasservices levert cateringtextielservice enaan industrieën zoals hotels, restaurants en catering, evenals het selecteren en leveren van uw textiel of dat van ons, die we aanbieden in lease- of leaseovereenkomsten op basis van uw behoeften. We hechten veel waarde aan onze klanten en zijn trots op de hoogwaardige industriële wasserijdiensten die we aan restaurants geven.
Onze verhuur en catering textielservice bieden onze klanten gemoedsrust tegen zeer betaalbare, contractuele kosten. Onze gespecialiseerde industriële wasserij kan elk type textiel voor motels en restaurants behandelen en beheren met de zorg en precisie die onze klanten nodig hebben.

Superwash is bedoeld om een ​​efficiënte optie te bieden voor diegenen die een druk leven leiden en snelle en gemakkelijke schoonmaakoplossingen nodig hebben voor de horeca, zoals hotels en catering voor hun kleding of andere kledingstukken. Superwash-experts doen hun best om aan uw behoeften te voldoen. Ze zorgen ervoor dat vuil effectief wordt verwijderd van stoffen die in de horeca worden gebruikt, met name zwaar beschadigd keukenlinnen. Frituurvet, olie- en sausvlekken, albumine en rode wijn, lippenstift, make-up en zelfs schoensmeer worden allemaal uit katoen en gemengde vezels gewassen zonder resten achter te laten, en onze afwerkingschemicaliën zorgen voor de finishing touch in het waswater. Neem daarom contact op met alle horeca textieldiensten.

Veelgestelde vragen

1) Wat zijn Restauraties & Catering textiel stomerijdiensten?

Superwash is de meest betrouwbare was- en stomerijservice voor restaurants en cateraars in Amsterdam en omstreken. We bieden was- en stomerijdiensten van de hoogste kwaliteit die ervoor zorgen dat uw voorkant van het huis er de hele dag, elke dag perfect uitziet, van het assisteren bij de selectie van tafellinnen dat bestand is tegen veelvuldig witwassen en bestand is tegen vlekken tot het omdraaien en wassen van voorraad in de kortst mogelijke tijd. tijd mogelijk.

2) Stoomt u ook kokskleding?

Superwash zelfs witwassen en stomerij kokswit en serveruniformen om te garanderen dat uw keukennormen niet alleen voldoen aan de voedselveiligheidsvoorschriften, maar ook voldoen aan de verwachtingen van uw klanten en personeel.

U kunt contact opnemen met ons professionele business-to-business solutions team door onze website te bezoeken, u kunt de offerte opvragen en wij houden u op de hoogte van meer informatie over onze was- en stomerijdiensten voor restaurants en cateringbedrijven in Amsterdam en omstreken.

3) Is het kosteneffectief en tijdbesparend omte huren stomerijdiensten voor catering in?

We zorgen ervoor dat de taak van elke klant op tijd wordt voltooid en geleverd. We houden de doorlooptijden bij en streven ernaar deze zo kort mogelijk te houden. Een horeca was- en stomerijbedrijf, zoals het onze, biedt ook een uitgebreid assortiment textiel- en linnenonderhoudsdiensten. Wij zijn te allen tijde uw go-towasservice en zullen u helpen om op een tijdige en kosteneffectieve manier de beste deal te krijgen. Nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hoge rekeningen of het aansturen van een grote bemanning van interne schoonmakers en wasmachines! Bespaar uzelf nu de moeite en huur een professionele wasserijexpert in voor die extra delicatesse en hoge klanttevredenheid, elke keer weer.

4) Hoe vet van het tafelkleed te verwijderen?

Wanneer uw klanten vet voedsel op uw tafelkleden morsen, zoals jus, boter of, nou ja, olie, zal water het vet niet kunnen verwijderen.

Onderneem direct actie, smeer geen etenswaren op het tafelkleed, dit maakt de vlekken alleen maar erger, vul een emmer voor de helft met warm tot heet water en afwasmiddel. Giet de afwasmiddel erbij en laat het tafelkleed er een uur in weken en onderschat nooit de magische absorberende eigenschappen van Powder.

Hoewel u de nodige stappen moet ondernemen om de vlek zo snel mogelijk te verwijderen, moet u het wassen aan de professionals overlaten. U kunt ervoor zorgen dat uw linnengoed er altijd als nieuw uitziet als u gebruik maakt van een professioneel was- en linnenbedrijf dat gespecialiseerd is in restaurants.