Grote, drukke hotels en restaurants hebben niet de tijd om aan de wasbehoeften te voldoen, en de ruimte die een wasruimte in hotels in beslag zou nemen, kan beter worden gebruikt voor iets dat het bedrijf geld oplevert in plaats van slechts een paar pond te besparen op linnengoed.

In dit geval wilt u er zeker van zijn dat elke beslissing die u neemt de beste is voor uw bedrijf en werknemers. Als u eigenaar van een hotel huur van linnengoed zakelijke onderneming of een ervaren gastvrijheid merk, met fris beddengoed voor uw medewerkers en klanten is van cruciaal belang, en het huren van commerciële wasserij diensten in staat zijn om tijd en geld te besparen zal zijn.
Twee belangrijke redenen waarom linnenverhuur voor catering uw hotelbedrijf zal helpen. Uw bedrijf kan tijd en geld besparen door linnengoed te huren.

U bespaart tijd

Het inschakelen van een linnenverhuurservice verlost u en uw medewerkers van het tijdrovende proces van het wassen van vuil linnengoed.

U zult geld besparen

Linnenverhuur zal uw bedrijf geld besparen door het aantal uren dat aan arbeid wordt besteed te verminderen.

Superwash kan al uw linnen catering wensen aan. Hotels, restaurants, keukens en andere horecabedrijven kunnen gebruik maken van onze wasservice. We bieden ook een grote selectie linnengoed, zodat uw smetteloze linnengoed past bij de stijl en het gevoel van uw hotel. Neem voor al uw cateringbehoeften op het gebied van hotellinnengoed contact met ons op.

Veelgestelde vragen

1. Hoe laat halen en bezorgen jullie?

Van zonsopgang tot de middag zijn onze chauffeurs onderweg. Klanten moeten hun tassen om 8 uur ‘s ochtends klaar hebben, en uw kleding wordt geleverd tegen de tijd die u van ons krijgt. De dag voor je geplande ophaal- en bezorgdagSuperwash stuurtje een herinneringsmail. Wij bieden de beste en meest premium online wasservice in Amsterdam, helpen u bij het wegwerken van die extra stapels vuile kleding en voorzien u van schone kleding. Superwash zorgt voor een revolutie in de manier waarop reguliere wasservices worden geleverd. Voor uw delicate en zachte materialen gebruiken we milieuvriendelijke wasproducten.

2. Is het chemisch reinigingsoplosmiddel dat u gebruikt veilig?

De oplossing die we gebruiken is veilig voor uw stoffen en huid, en komt uit dezelfde chemische familie als huishoudelijke reinigingsmiddelen en zwembadchemicaliën. Onze wasmiddelen zijn gedurende meerdere jaren grondig getest en we zijn ervan overtuigd dat ze volkomen veilig zijn voor gebruik in de stomerij. VervolgensbijSuperwash eisen weeen hogere kwaliteit om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te beschermen, evenals de netheid van onze omgeving. Om ervoor te zorgen dat er geen gevaarlijke stoffen in het milieu terechtkomen, zuiveren en recyclen we onze oplosmiddelen regelmatig. Ook houden we ons materieel in topconditie zodat we onze klanten kunnen voorzien van geurvrije, frisse kleding. Bij Superwash nemen we onze verantwoordelijkheid voor het milieu zeer serieus. We hebben immers een grote reputatie hoog te houden.

3. Hoe laat ik je weten dat ik een bestelling heb om op te halen?

De avond voor de geplande ophaaldag sturen we je een sms. Als je niet wilt dat we langskomen, antwoord dan “NEE” of “JA” om ons te laten weten dat je een bestelling hebt om af te halen.

4. Is commerciële was hetzelfde als thuis dedoenwas ?

De was in een commerciële setting verschilt aanzienlijk van de was thuis. Uw wasgoed wordt gewassen met de zeep en het zetmeel van uw keuze en vervolgens nat op onze geavanceerde apparatuur geplaatst voor de best mogelijke pers. Het veiligste materiaal om in commerciële wasserijen te verwerken is 100 procent katoen. Voor al het andere raden we stomerij aan.

5. Wat moet ik doen als ik zakelijke kleding moet geven die een grote stomerijopdracht met veel tassen nodig heeft?

Superwash verzoekt u ons via e-mail op de hoogte te stellen als u een grote bestelling heeft, zodat we een grote bestelwagen kunnen sturen om uw wasgoed op te halen. Geef uw naam, adres en het aantal koffers in uw e-mail op, zodat we het juiste voertuig kunnen verzenden.

6. Hoe was ik linnen kleding thuis?

Of u nu op vakantie bent of een zakelijke bijeenkomst bijwoont, linnen is een geweldige manier om er meteen aantrekkelijk uit te zien zonder dat het overdreven wordt. Het is altijd een verstandige keuze voor de huidige garderobe omdat het elegant, tijdloos en aantrekkelijk is. Onthoud dat goed onderhoud ervoor zorgt dat uw beddengoed er mooi en soepel uitziet. Als uw linnen kledingstuk een vlek of vlek heeft, probeer het dan te behandelen voordat u het wast. Dep de vlek onmiddellijk met een geschikte vlekverwijderaar (zuiveringszout en witte azijn zijn effectieve huismiddeltjes), controleer eerst de kleurechtheid op een niet-zichtbare plek. Voordat je je linnen kleding of een ander linnen item gaat wassen, raden we altijd aan om de wasinstructies op het etiket te controleren.